MISSATGE DE L´EQUIP DIRECTIU

Fem les coses des del cor i l’amor per la feina perquè les persones puguin millorar les seves vides mitjançant un menjar saludable i un conjunt de serveis excel·lents.

Mantenim presents en totes i cadascuna de les decisions, el potencial social, l’ètica i el respecte per la salut.

El nostre equip humà està sòlidament preparat per a l’exercici professional en diferents entorns, i és conscient de la realitat del mercat per afrontar decisions. Professionals capaços de donar resposta als nous reptes que plantegen els nostres clients que en definitiva, són els que ens permeten ser aquí.

HISTÒRIA

CUINATS JGE és una empresa de màxima confiança, especialitzada en solucions de restauració i amb un equip directiu i de gestió amb més de 8 anys d’experiència en el sector.

Treballem en l’organització de menjadors escolars, col·lectivitats, càtering i altres serveis integrals d’hostaleria i restauració.

EL NOSTRE SEGELL

D´IDENTITAT

Transmetem contínuament a tots els nostres clients un tracte personalitzat restant a la seva disposició per a tot allò que puguin necessitar fins i tot aspectes que no tinguin a veure directament amb el servei contractat.

Volem ajudar i oferir els millors serveis a la ciutadania per millorar la seva qualitat de vida creant serveis de proximitat.

La nostra estructura organitzativa permet que tot el procés, des de l’àmbit administratiu fins l’operatiu, sigui el més eficient possible, i definim diferents estàndards operacionals i procediments, realitzant un seguiment continu dels resultats.

Tenim un equip humà multidisciplinari, format per professionals especialitzats en cada un dels mòduls d’actuació.

Ens agrada gaudir de la confiança dels nostres clients.

RESPONSABILITAT CORPORATIVA

1. “L'essència de la nostra creació”

Volem que les persones que no estiguin a casa mengin com si ho estiguessin o si ho estan, posar-nos a l’altura de les seves exigències. Es proporcionen aliments de temporada, amb ingredients 100% naturals i de proximitat. Tots els aliments es manipulen i es transformen en la nostra cuina central, és a dir, no es compra res fet, tot ens ho fem nosaltres amb el nostre amor i afecte. Això vol dir salut, qualitat de vida i felicitat.

2. “La sostenibilitat ara, permet un futur d'èxit”

Defensem la producció agrícola local, per això pactem amb els pagesos els productes que utilitzarem d’un any a un altre. Promovem la protecció ambiental i la prevenció de la contaminació. Per això, a les nostres instal·lacions, prioritzem els materials biodegradables i les pràctiques per a la distribució responsable de les deixalles – reducció, reutilització, reciclatge i producció de compost – són procediments diaris.

3. “Nosaltres som així, no amaguem res”

Des del principi, tot el que diem, ho fem i ho complim. Gràcies a la nostra comunicació dins i fora de l’empresa, ens coneixeran tal com som. Veuran que estem formats per un equip sensat, honest i digne de confiança.

4. “La convivència amb la població”

Tots els treballadors realitzen actes de suport a la comunitat com ara recol·lectes, rehabilitació d’espais públics (parcs, escoles, …), recollim menjar per a col·lectius desfavorits i col·laborem en una campanya de recollida de material escolar per a famílies en risc d’exclusió social. També realitzem moltes accions per oferir el nostre suport, ajuda i recursos a les comunitats que més ho necessiten: donem menús al Banc d’Aliments i promovem la inserció laboral de persones amb discapacitat i persones en risc d’exclusió social entre d’altres.

QUALITAT I SEGURETAT

Són valors fonamentals per a CUINATS JGE.

El nostre Sistema de Gestió de Qualitat està articulat sota la sinergia d’un robust Sistema Integrat, que permet no només millorar la gestió sinó integrar progressivament altres sistemes o models que aportin valor afegit.

Hem desenvolupat e implantat els següents codis

check Transparència i Bones Pràctiques.

medio ambiente Qualitat i Medi Ambient.

people Recursos Humans.

chef Seguretat Laboral.

seach Sistema APPCC.

NECESSITES CONTACTAR AMB NOSALTRES?

FES CLICK AL BOTÓ

Només has d’omplir el formulari i ens posarem en contacte a la major brevetat possible.