Elaborats pel nostre Departament de Dietètica i Nutrició el qual assessora els centres educatius segons les edats dels comensals i a les famílies per complementar el menjar en els sopars.

Tenim en compte les freqüències dels aliments, la mida, el gramatge de les racions i els suggeriments culinaris.

Són menús per setmanes i bimensuals. La temporalitat és un dels factors principals dins del nostre projecte, això permet connectar amb el cicle natural de les estacions, implica major color i combinació de textures.

Oferim una àmplia varietat d’ingredients, i també de coccions: bullits, saltejats, a la planxa, al forn, a la papillota, estofats i aliments en cru. A més incentivem l’ús de l’oli d’oliva.

ENRIQUIM EL SEU COS
“Menjaran bo, sa i casolà”

Més informació

ALIMENTS SOSTENIBLES
“Proveïdors responsables”

Més informació

PROJECTE EDUCATIU
“Salud, oci i convivència”

Més informació

NECESSITES CONTACTAR AMB NOSALTRES?

FES CLICK AL BOTÓ

Només has d’omplir el formulari i ens posarem en contacte a la major brevetat possible.