Tenim present les bones conductes i l’ètica social. Després de proves reals, hem comprovat que la responsabilitat social dins la nostra companyia, ens permet treballar feliços.

En molts casos ens suposa un sobreesforç, però el nostre equip, mai té un no per resposta, i treballa perquè els nostres plats i serveis tinguin un granet de responsabilitat social.

Contractem a persones d’exclusió social que tenen moltes ganes de treballar i deixar enrere els seus problemes. També a persones d’altres nacionalitats. Hem detectat que són persones que s’involucren al màxim, i són per a la companyia un valor afegit i un exemple a seguir.

“Nosaltres no llencem menjar”. Tenim un equip de compres responsable i qualificat, que té molt present la problemàtica de la fam al món. El nostre xef executiu juntament amb el seu equip de cuina, han ajustat les fitxes tècniques dels plats per servir únicament el que es produeix. Estem en contacte amb els nostres clients controlant possibles mermes de producte acabat.

El nostre compromís amb el medi ambient fa que cada dia ens esforcem per assolir les millors pràctiques en benefici de l’entorn. Per aconseguir-ho, ens hem centrat en 4 àrees d’interès (subministraments sostenibles, augment de la nostra eficiència energètica amb reducció d’emissions CO2, reducció de la nostra petjada hídrica i la quantitat de residus generats).

NECESSITES CONTACTAR AMB NOSALTRES?

FES CLICK AL BOTÓ

Només has d’omplir el formulari i ens posarem en contacte a la major brevetat possible.