Són menús per setmanes i bimensuals. Els fem així perquè la temporalitat és un dels factors principals dins del nostre projecte, per això tenim un màxim de dos mesos de rotacions per poder oferir un menú equilibrat i amb les temporalitats al dia, és una forma de connectar amb el cicle natural de les estacions.

Incloem verdures i hortalisses perquè són baixes en calories, pobres en greixos, riques en vitamines i minerals. Equilibren, alleugereixen i donen volum als àpats. A més, tenen una gran quantitat de propietats, aromes i sabors.

Els nostres menús aporten la quantitat correcta de fibra dietètica, assegurant també l’adequat contingut en calci. A cada menú, incloem aliments rics en aquest últim mineral per mantenir un equilibri perfecte entre calci i fòsfor.

Introduïm hortalisses crues i fruites de temporada per elevar el nivell vitamínic dels nostres plats.

Els plats també contenen les dosis justes de proteïnes recomanades, per això, no es combinen grans quantitats d’aliments amb alt valor proteic, ni fem menús baixos en proteïnes.

Elaborem una guia per confeccionar menús que atenguin al·lèrgies, intoleràncies o dietes especials.

LA NOSTRA PRIORITAT: LES PERSONES
“Els àpats el seu moment de felicitat”

Més informació

ALIMENTS SOSTENIBLES
“Proveïdores responsables”

Més informació

NECESSITES CONTACTAR AMB NOSALTRES?

FES CLICK AL BOTÓ

Només has d’omplir el formulari i ens posarem en contacte a la major brevetat possible.